Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Me and you and everyone we know

Σε ταξιδεύει σε πολλά μέρη.
Από την αθωότητα της παιδικής ηλικίας σε πηγαίνει αναπάντεχα και απότομα στο βρώμικο κόσμο των ενηλίκων.Όσο απότομα και αναπάντεχα πιστεύουμε ότι συνέβη στον καθένα μας και ακόμη περισσότερο.Στον κάθε χαρακτήρα,βέβαια,επιφυλάσσει ένα διαφορετικό και επεισοδιακό τρόπο μύησης στον κόσμο του σεξ.Όσο επεισοδιακός και διαφορετικός είναι και ο δικός μας και ακόμα περισσότερο.
Από το σύνηθες της καθημερινότητας στην αντισυμβατικότητα της στιγμής και από το ελάχιστο των συναισθημάτων στο σεντούκι του ενθουσιασμού και του καλοκαιριού.
Μετά τον χωρισμό,ο πατέρας αναλαμβάνει την κηδεμονία των δύο παιδιών και βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα χάσμα που προσπαθεί να γεφυρώσει.Μια ιδιόρρυθμη καλλιτέχνης,που για να εξασφαλίσει τα προς το ζην εργάζεται ως οδηγός ηλικιωμένων,αναζητά το πρώτο βήμα της καριέρας της.Μια τυχαία συνάντηση θα είναι η αφορμή και η ιδιοσυγκρασία τους η βάση για τη συνέχεια.
Ένα αιθέριο έργο που περνά το μήνυμα του με ένα διαφορετικό τρόπο,όπου σε κρατάει δεμένο στην θέση του συνοδηγού,καθώς ο πιλότος οδηγεί το διαστημόπλοιο ανάμεσα από γαλαξίες και αστέρες,και με μουσική υπόκρουση τα εξαιρετικά ιντερλούδια του Michael Andrews.

-How did you do that?
-Oh,well,do you want the long version or the short version?
-The long one.
-I was trying to save my life and it didnt work.
-What's the short one?
-I burned it.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου